Lock

Primul Război Mondial

Lock

Unul dintre cele mai mari conflicte militare care a implicat desfășurări extinse de trupe și dispute la nivel mondial poartă numele de Primul Război Mondial.

Aici îți vom prezenta principalele cauze și confruntări, ordinea logică și cronologică a evenimentelor este respectată, eBook-ul fiind conceput în așa fel pentru a fi accesibil tuturor.

Printre referatele pe care le poți găsi aici enumerăm: referatul despre România, despre casa regală și participarea României la conflict, dar și referate despre personalități marcante precum Ferdinand I sau Regina Maria. De asemenea, aici vei găsi o pagină unde îți explicăm termenii, prescurtările sau denumirile utilizate în cadrul eBook-ului.

Citește eBook-ul nostru care te va ajuta atât cu pregătirea orelor de Istorie, a referatelor, dar și în vederea susținerii examenului de Bacalaureat la Istorie.

”La începutul secolului XX, statele din Europa se aflau într-o stare tensionată, neînțelegerile și lupta lor pentru putere, contribuind la cel care avea să fie cunoscut sub numele de Marele Război. Războaiele Balcanice nu au reușit să soluționeze conflictele existente în Peninsulă, ci din contră, au amplificat starea de nemulțumire atât a marilor puteri, care se gândeau la însușirea unor părți din Imperiul Otoman, cât și a puterilor zonale, care aveau ca principal scop implementarea unei reforme militare...”

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Primul Război Mondial

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 14.02.2019
    Scris de Elev in clasa a 10-a
    Foarte bun, mulțumesc!