Ghid | Piramida

Profesorii echipei Liceunet au mai pregătit un material educațional, de această dată pentru elevii claselor a VIII-a, care studiază în cadrul orelor de geometrie de la clasă piramida.

În acest material, intitulat Ghid | Piramida, vei afla în primul rând ce este o piramidă, care sunt elementele sale, ce tipuri de piramide se cunosc și cum se formează trunchiul de piramidă. De asemenea vei primi și formule ale piramidei, care te vor ajuta să calculezi rapid aria sau volumul unui piramide date.

Ghidul nostru este alcătuit din trei capitole în care îți sunt prezentate atât noțiuni teoretice (definiții, formule pentru piramide), cât și exemple ilustrative și probleme rezolvate complet și pas cu pas, care te vor ajuta la asimilarea tuturor informațiilor furnizate în acest material educațional.

Te sfătuim să accesezi cu încredere Ghid | Piramida să îi citești cu atenție informațiile și să încerci să rezolvi singur problemele pregătite cu mare atenție de către noi special pentru a te ajuta să fi cât mai bine pregătit pentru clasă, dar și pentru examenul final al clasei a VIII-a, Evaluarea Națională, Subiectul III.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghid | Piramida

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.