Ghid | Paralelism și perpendicularitate

Fie că ești elev în clasa a VIII-a sau în clasa a VI-a trebuie să stăpânești bine materia învățată la capitolul perpendicularitate și paralelism clasa 6.

Dacă îți dorești să fii cel mai bine pregătit elev de la clasă, atunci accesează acest ghid și urmărește cu atenție informațiile pregătite pentru tine de către profesorii de matematică din cadrul echipei Liceunet.

Accesând primul capitol al acestui ghid vei afla noțiuni geometrice despre capitolul paralelism predat în clasa a 6-a, învățând în primul rând ce este o secantă, când avem 2 drepte paralele, care sunt unghiurile determinate de două drepte cu o secantă, care sunt criteriile de paralelism, cum putem construi 2 drepte paralele folosind rigla, compasul, echerul și raportorul, câteva teoreme importante ale paralelismului din clasa 6, precum și cum se aplică toate aceste noțiuni în rezolvarea celor 13 probleme pregătite de către profesorii noștri în pagina separată a acestui prim capitol.

În cel de-al doilea capitol vei putea învăța despre drepte perpendiculare și triunghiuri dreptunghice, cum le folosindu-ne de noțiunea de două drepte perpendiculare, vei învăța care sunt criteriile de congruență ale triunghiurilor dreptunghice, ce sunt și cum se construiesc: înălțimea unui triunghi, mediatoarea unui segment, bisectoarea unui unghi și ce teoreme importante ale acestor noțiuni se aplică în rezolvarea celor 17 exerciții din pagina separată a acestui capitol.

Accesează acest două capitole și fii cât mai bine pregătit pentru orele de matematică de la clasă.

Citește cu mare atenție noțiunile teoretice ale acestor două capitole ale Ghidului | Paralelism și perpendicularitate, iar mai apoi încearcă să le aplici singur în rezolvarea problemelor pregătite de către profesorii noștri în paginile separate a fiecărui capitol. Apoi, accesează secțiunile specificate pentru a vedea cum propun profesorii de matematică din cadrul echipei Liceunet că se rezolvă cele 13 cu și despre paralelism, respetiv cele 17 exerciții cu și despre perpendicularitate.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghid | Paralelism și perpendicularitate

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.