Pământul ca o entitate a Universului

eBook-ul Pământul ca o entitate a Universului este materialul pe care ți l-am pregătit pentru 

Pagina Universul și Sistemul Solar este structurată sub forma unui referat este materialul de care ai nevoie pentru a înțelege ce reprezintă universul, care sunt părțile universului, din ce este format sistemul solar, din câte categorii aparțin planetele sistemului solar.

În pagina secundă îți vom explica evoluția Universului și a Terrei unde vei găsi mai multe informații despre principalele descoperiri legate de evoluția universului, care au fost principalele ere în evoluția Terrei și ce înseamnă deriva continentelor. Citește această secțiune și vei afla care sunt planete telurice și care sunt planete joviene și principalele carecteristici ale acestora. De asemenea, vei înțelege ce sunt stelele, planetele, sateliții, meteoriții, cometele și asteroizii. 

În secțiunea Caracteristicile Pământului și consecințele geografice vei descoperi dimensiunile și vitezele pământului, vei afla cum se face reprezentarea suprafeței terestre, cum se face reprezentarea coordonatelor geografice sau care este structura internă a Pământului. Accesând pagina vei afla care este suprafața pământului, densitatea, masa și volumul, circumferința (la ecuator, la meridiane sau medie), viteza deplasării pe orbită a pământului și alți indicatori. De asemenea, vei înțelege mai bine ce reprezintă scoarța, mantaua sau nucleul și care este diferența dintre latitudine și longitudine. 

Mișcările Pământului, adică mișcarea de rotație și cea de revoluție, au o importanță geoecologică deosebită, influențând mai multe particularități ale mediului geografic și, implicit, viețuitoarele din cadrul acestora.

Accesează acum materialul Pământul ca o entitate a Universului pentru a te asigura că ai deprins toate noțiunile importante legate de această temă.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Pământul ca o entitate a Universului

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.