Lock

Roadele unei diplomații chibzuite de Ovid S. Crohmălniceanu

Lock

Roadele unei diplomații chibzuite este o povestire științifico-fantastică scrisă de Ovid S. Crohmălniceanu și inclusă în volumul „Istorii insolite”, publicat în anul 1980, la editura „Cartea Românească”, și distins cu Premiul Asociației Scriitorilor din București. Cunoscut în literatura română, în special, datorită activității sale de critic literar, Crohmălniceanu s-a făcut remarcat și prin exploatarea unui segment destul de puțin cunoscut până în acel moment autorilor români, iar scrierile sale științifico-fantastice s-au bucurat atât de aprecierea cititorilor și de cea a criticilor.

Acțiunea povestirii Roadele unei diplomații chibzuite se petrece într-un univers imaginar, pe o planetă numită Arcadia și situată în constelația Cassiopeea, iar evenimentele se concentrează asupra conflictului dintre emisfera nordică a planetei și emisfera sudică.

În rezumatul pe care ți-l pune la dispoziție echipa Liceunet vei găsi și alte detalii importante despre opera lui Ovid S. Crohmălniceanu, iar lecturarea lui te va ajuta să înțelegi mai bine textul.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Roadele unei diplomații chibzuite de Ovid S. Crohmălniceanu

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.