Organizații internaționale

Accesează acest eBook pentru a citi o serie de referate despre principalele organizații internaționale. Drept exemplu, îți explicăm contextul istoric în care au apărut ș rolul pe care îl au următoarele organizații internaționale: NATO, Uniunea Europeană și ONU.

În prima parte îți prezentăm un referat despre organizația internațională NATO. Aceasta a fost înființată la scurt timp după Al Doilea Război Mondial, cu scopul de a preveni izbucnirea unor conflicte militare majore în lume.

Apoi poți accesa paginile dedicate Uniunii Europene. Aici poți afla ce a determinat formarea UE și care au fost alianțele care au dus apoi la înființarea UE. Integrarea euroatlantică a României a reprezentat un pas important în ceea ce privește relațiile internaționale stabilite de România după 1989.

De asemenea, eBook-ul cuprinde un referat despre organizația internațională ONU. Aici vei putea afla în ce context politic a fost înființată ONU care sunt instituțiile sale, dar și despre unele acțiuni ale ONU. În plus, te invităm să citești despre UNICEF, organizația fondată după Al Doilea Război Mondial cu scpul de a asigura protecția și bunăstarea copiilor.

Accesează eBook-ul despre organizații internaționale pentru a fi mai bine informat cu privire la istoria lumii. Acest eBook te poate ajuta inclusiv să obții note mai bune la disciplina istorie la liceu.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Organizații internaționale

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.