Opinion Essay: Don't cry because it's over, smile because it happened.

Modele de Subiecte la Limba Engleză- "You have a friend who has just broken up with his/her boy/girlfriend. Your final remark is Don't cry because it's over, smile because it happened. Write an opinion essay expanding on the quote".

Lucrarea propune un exercițiu simplu de compunere a unui eseu în limba engleză despre următorul subiect dat, așa cum a apărut în cadrul Examenului de Bacalaureat Național 2015 care trebuie dezvoltat în maxim 200 de cuvinte .

Această resursă educațională este un eBook pe care îl poți folosit la Proba C de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională studiată în liceu (limba engleza), din cadrul examenului de Bacalaureat, subiectul 2. Produsul a fost creat special pentru a se plia pe nevoile tale, luând în considerare nivelul tău de limba engleză. Astfel, poți alege între A2, B1 sau B2. 

Accesează acest eBook, alege nivelul dorit și astfel îți vei putea îmbunătăți atât aptitudinile scrise, cât și nota, urmărind un model bine scris. Te poți inspira din acest produs original, urmărind formatul specific examenului de Bacalaureat. 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Opinion Essay: Don't cry because it's over, smile because it happened.

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 30.09.2019
    Scris de Elev in clasa a 12-a
    👍