Lock

Cum să scrii un Opinion Essay

Lock

Această resursă educațională este un ghid pe care îl poți folosi pentru pregătirea la Proba C de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (limba engleză), subiectul al doilea, din cadrul examenului de Bacalaureat

Acest ghid a fost conceput cu scopul de a-ți arăta pașii care trebuie urmați pentru a scrie un Opinion Essay perfect, astfel încât să obții rezultate excelente în cadrul probei scrise la limba engleză de la Bacalaureat.

Proba scrisă pentru evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională studiată în liceu din cadrul Examenului de Bacalaureat este compus, de regulă, din două părți. 

Acestea presupun partea de înțelegere a unui text citit, dar și redactarea unor mesaje scrise sub forma: unui email sau a unei scrisori informale de mărime relativ redusă și cu un grad de dificultate scăzut (80-100 de cuvinte), precum și a unui eseu mai complex și cu un grad de dificultate mai ridicat (180-200 de cuvinte).

Subiectul II, pe care îl vom discuta în acest ghid, valorează 60 de puncte și trebuie dezvoltat în maxim 200 de cuvinte - se evaluează conținutul, organizarea textului, corectitudinea gramaticală și a vocabularului.

În acest ebook vei putea vedea fiecare pas pe care trebuie să îl urmezi pentru a reuși să redactezi un Opinion Essay excelent de nivel B2 și să obții rezultate pe măsura!

La sfârșit îți propunem o listă de verificare pe care o poți folosi pentru a crea propriile exemple, obținând astfel rezultate excelente. 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Cum să scrii un Opinion Essay

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.