Lock

Omul: ființă culturală Referat

Lock

Accesează "Referat Omul: ființă culturală" și pregătește-te temeinic alături de noi daca ești la liceu și te pregătești pentru un test sau referat la filosofie.

Poți începe să îți aprofundezi cunoștințele la filosofie alături de noi! Parcurge capitolele și subcapitolele acestui referat și află mai multe despre om ca ființă culturală.

Aici vei găsi diverse perspective filosofice asupra omului ca ființă culturală. Astfel, vei putea avea o înțelegere mai nuanțată asupra acestui concept.

Recomandarea noastră este să citești cu atenție și să te concentrezi asupra fiecărui capitol al acestui referat. În acest mod, vei putea înțelege mai bine ideile explicate aici și vei putea fi mai bine pregătit la filosofie!

Iată și un scurt fragment din textul pe care îl vei putea citi accesând acest eBook:

Nu existența omului este definitorie, ci transformarea lui în esența cea mai profundă. Putem exista foarte bine cu legile, normele, istoria, tradiția care ni se dau, dar câți dintre noi sunt realmente capabili de a întreține un raport de identificare cu cultura și de participare în aceasta pentru a o dezvolta? De aceea, pentru Noica, omul de cultură, ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Omul: ființă culturală Referat

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.