Geografie Olimpiada Națională 2016, clasa a XII-a

Olimpiadele școlare sunt un prilej bun de a-ți testa cunoștințele legate de o anumită materie. Dacă Geografia se numără printre materiile tale preferate, acest eBook, „Geografie Olimpiada Națională 2015 clasa a XII-a” este foarte util pentru tine.

Profesorii noștri de Geografie au pregătit acest eBook, care conține rezolvarea completă și conform baremului pentru Concursul Școlar de Geografie - Etapa Națională care a avut loc în perioada 17 - 23 aprilie 2015 la Sibiu.

Consultând eBook-ul nostru și rezolvând cele cinci subiecte, îți vei putea exersa noțiunile învățate la disciplina Geografie. Citește ghidul și vei afla mai multe informații despre:

Subiectul I - analizarea unui text geografic despre o unitate de relief din Europa de Est;

Subiectul II - identificarea unor insule europene și a caracteristicilor lor, pe baza unor imagini; Subiectul III - precizarea unor caracteristici ale unui fluviu care străbate lacul Boden;

Subiectul IV - analizarea unui profil transversal;

Subiectul V - identificarea pe harta României a unor obiective turistice și a unor caracteristici fizico-geografice ale acestora.

Citește acum materialul și vei avea parte de un prilej excelent de a exersa pentru Olimpiada sau examenul de Bacalaureat. Folosește materialele Liceunet pentru rezultate mai bune la școală. 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Geografie Olimpiada Națională 2016, clasa a XII-a

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.