Geografie Olimpiada Națională 2016, clasa a X-a

Olimpiadele școlare sunt un prilej bun de a-ți testa cunoștințele legate de o anumită materie. Dacă Geografia se numără printre materiile tale preferate, acest eBook, „Geografie Olimpiada Națională 2016 clasa a X-a” este foarte util pentru tine.

Profesorii noștri de Geografie au pregătit acest eBook, care conține rezolvarea completă și conform baremului pentru Concursul Școlar de Geografie - Etapa Națională care a avut loc în perioada 17-23 aprilie 2016 la Sibiu. Cerințele au fost tratate în așa fel încât să poată fi înțelese de oricine intenționează să își extindă cunoștințele de geografie.

Consultând eBook-ul nostru și rezolvând cele cinci subiecte, îți vei putea exersa noțiunile învățate la disciplina Geografie. Citește ghidul și vei afla mai multe informații despre: 

  • Subiectul I - identificarea orașelor și statelor marcate pe hartă, explicarea fenomenului de migrație din Orientul Mijlociu spre Europa și a unor probleme contemporane ale omenirii;
  • Subiectul II -  analizarea repartiției densității populației în Africa și explicarea unor fenomene corelate pe baza unei hărți;
  • Subiectul III -  corelarea tipurilor de locuințe și așezare și populația specifică, pe baza unor imagini;
  • Subiectul IV - interpretarea unor texte geografice și a unor imagini;
  • Subiectul V - analizarea unor tipuri de așezări rurale și a caracteristicilor vetrei, pe baza unor imagini.

Citește acum materialul și vei avea parte de un prilej excelent de a exersa pentru Olimpiada sau examenul de Bacalaureat care urmează și cu siguranță vei obține rezultatul mult așteptat.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Geografie Olimpiada Națională 2016, clasa a X-a

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.