Geografie Olimpiada Națională 2016, clasa a IX-a

Dacă Geografia se numără printre materiile tale preferate, acest eBook, „Geografie Olimpiada Națională 2016 clasa a IX-a” este foarte util pentru tine.

Profesorii noștri de Geografie au pregătit acest eBook, care conține rezolvarea completă și conform baremului pentru Concursul Școlar de Geografie - Etapa Națională care a avut loc în perioada 17-23 aprilie 2016 la Sibiu. Cerințele au fost tratate în așa fel încât să poată fi înțelese de oricine intenționează să își extindă cunoștințele de geografie.

Consultând eBook-ul nostru și rezolvând cele cinci subiecte, îți vei putea exersa noțiunile învățate la disciplina Geografie. Citește ghidul și vei afla mai multe informații despre: 

  • Subiectul I - analizarea unor proprietăți fizice ale Pământului și explicarea unor consecințe ale mișcării sale de rotație în jurul propriei axe;
  • Subiectul II -  interpretarea unor reprezentări cartografice și a unor tabele;
  • Subiectul III -  analizarea și explicarea unor fenomene meteorologice;
  • Subiectul IV - interpretarea schițelor cartografice și a unor desene schemtice;
  • Subiectul V - analizarea unor tipuri de relief și a formelor specifice, pe baza unor imagini.

Citește acum materialul și vei avea parte de un prilej excelent de a exersa pentru Olimpiada sau examenul de Bacalaureat care urmează și cu siguranță vei obține rezultatul mult așteptat.

Geografie Olimpiada Națională 2016, clasa a IX-a

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.