Olimpiada națională de Biologie 2015 - cls. a XII-a - Proba teoretică

Pe această pagină am grupat rezolvările subiectelor de la olimpiada de Biologie pentru cls a XII-a, de la proba teoretică din cadrul etapei naționale din 2015. Această olimpiadă acoperă întreaga materie Genetică și Ecologie pe care o studiați în cls. a XII-a și, fiind vorba de etapa națională, are un grad sporit de dificultate.

Profesorii noștri au răspuns la toate întrebările cu complement simplu, complement grupat și la probleme, conform baremului oficial, dar au inclus și explicații după fiecare întrebare pentru ca voi să înțelegeți cum s-au ales răspunsurile corecte și de ce răspunsurile neselectate sunt greșite. Dacă te pregătești pentru olimpiada de biologie în cls. a XII-a, cu siguranță acest model rezolvat îți va folosi pentru exercițiu.

Te sfătuim să încerci să rezolvi pe cont propriu subiectele și abia apoi să te consulți cu răspunsurile și explicațiile noastre. În cazul în care ai greșit undeva, vei avea explicațiile la îndemână pentru a înțelege unde a fost greșeala și cum poate fi ea corectată; iar noi știm că nu există subiect greu, dacă îl înțelegi.

Succes!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Olimpiada națională de Biologie 2015 - cls. a XII-a - Proba teoretică

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.