Olimpiada Interdisciplinară de Ştiinţele Pământului | Geografie 2015

Olimpiadele școlare sunt un prilej bun de a-ți testa cunoștințele legate de o anumită materie. Dacă Geografia se numără printre materiile tale preferate, acest eBook, „Olimpiada Interdisciplinară de Ştiinţele Pământului - Proba teoretică la disciplina Geografie” este foarte util pentru tine.

Profesorii noștri de Geografie au pregătit acest eBook, care conține rezolvarea completă și conform baremului pentru Concursul Olimpiada Interdisciplinară de Ştiinţele Pământului - Etapa națională - Geografie Ediția a XIX-a care a avut loc în 2015 la Brașov.

Consultând eBook-ul nostru și rezolvând cele cinci subiecte, îți vei putea exersa noțiunile învățate la disciplina Geografie. Citește ghidul și vei afla mai multe informații despre: 

  • Subiectul I - precizarea denumirii vibrațiilor din interiorul Pământului; denumirea fenomenului generat de propagarea acestor vibrații interne; denumirea locului unde se declanșează aceste vibrații și proiecția sa pe suprafața terestră; tipurile de vibrații prezentate în desenul marcat cu litera a, precum și modul lor specific de propagare; două cauze exogene care pot declanșa un fenomen.
  • Subiectul II - precizarea cauzei, respectiv consecințelor care generează fenomenele descrise în enunț;
  • Subiectul III - mecanismul de formare și manifestare a unor vânturi locale - unde ți se solicită precizarea și explicarea unor elemente;

Citește acum materialul și vei avea parte de un prilej excelent de a exersa pentru Olimpiada sau examenul de Bacalaureat care urmează și cu siguranța vei obține rezultatul mult așteptat.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Olimpiada Interdisciplinară de Ştiinţele Pământului | Geografie 2015

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.