Lock

Olimpiadă Română

Lock

Te-ai hotărât să participi la Olimpiada la Limba și literatura română au pur și simplu ești curios ce presupune și cum se desfășoară această competiție? 

Pentru a veni în sprijinul tău profesorii Liceunet au rezolvat o parte dintre subiectele de la sesiunile anterioare ale Olimpiadei la Limba română.

Pentru clasele de gimnaziu Olimpiada la Limba și literatura română constă în trei texte la prima vedere, iar pe baza acestora sunt formulate trei subiecte, o parte dintre cerințe testând cunoștințele elevului, iar cealaltă parte capacitatea de înțelegere a textului și creativitatea.

În cazul claselor de liceu, cerințele celor trei subiecte sunt construite pe baza a două texte la prima vedere, testându-se atât capacitatea de asimilare a informațiilor, cât mai ales imaginația și inventivitatea.

Participând la Olimpiada de Limba și literatura română nu doar că vei fi mult mai pregătit pentru examene precum Evaluarea Națională sau Bacalaureat, ci își vei dezvolta și creativitatea. În plus, rezolvând subiectele de la sesiunile anterioare ale olimpiadei te vei familiariza cu structura subiectelor de la acest concurs.

Accesează ebook-ul pe care ți-l pune la dispoziție echipa Liceunet și începe pregătirea pentru Olimpiada la Limba română.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Olimpiadă Română

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.