Lock

Olimpiadă Istorie

Lock

Olimpiada de Istorie este un concurs organizat de către Ministerul Educației și Inspectoratele Școlare Județene care se adresează elevilor pasionați de istorie care doresc să își testeze cunoștințele în acest domeniu.

Olimpiada de Istorie este organizată la mai multe niveluri, începând cu etapa locală, apoi etapa județeană, urmată de etapa națională. Elevii trebuie să treacă de fiecare etapă pentru a ajunge la cea națională. Concursul constă în probe scrise care acoperă diverse perioade și teme din istoria lumii și a României. 

Elevii care obțin rezultate excelente la Olimpiada de Istorie pot primi premii și recunoaștere atât la nivel local, cât și național. Câștigătorii pot avea oportunitatea de a reprezenta România la competiții internaționale de istorie.

Astfel, dacă te-ai hotărât să participi și tu la olimpiada de istorie, în acest eBook vei găsi o serie de subiecte rezolvate de la sesiunile anterioare ale acestui concurs, iar astfel poți exersa pentru a te obișnui cu structura.

Participarea la Olimpiada de Istorie necesită efort și dedicare, dar poate fi o experiență educativă și stimulantă. Accesează eBook-ul pe care ți-l pune la dispoziție echipa Liceunet și începe pregătirea pentru olimpiada la istorie.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Olimpiadă Istorie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.