Olimpiade școlare

Olimpiada școlară reprezintă unul dintre cele mai importante concursuri la care elevii pot participa în timpul școlii. Olimpiadele atestă cunoștințele avansate într-un anumit domeniu de studiu, iar elevii care participă la acestea au șanse nu doar să obțină o diplomă de merit, ci și să ajungă la înțelegerea aprofundată a unor subiecte importante.

 

Dacă ești unul dintre elevii care iubesc să participe la astfel de competiții și dorești să începi pregătirea pentru o olimpiadă școlară la o anumită materie studiată în liceu, pe pagina noastră vei găsi materiale care te vor ajuta să înveți mai isteț și mai ușor.

Subiecte rezolvate pentru olimpiada școlară din 2017, 2016, 2015, etc.

Update Gimnaziu: Olimpiadă Matematică 2017 - Clasa a 5-a

Subiecte rezolvate de către profesori

Dacă ai început studiul pentru olimpiadă, profesorii noștri îți pun la dispoziție exemple de subiecte rezolvate corect, conform baremului, pentru Biologie, Engleză, Istorie, Geografie și Economie.

Între timp, pregătim subiecte rezolvate și pentru restul materiilor studiate la liceu, deci nu uita să revii pe pagina noastră!

Profesorii noștri te sfătuiesc ca după ce ai parcurs materia pentru olimpiada școlară, să observi exemplele de rezolvări corecte ale cerințelor întâlnite în sesiunile trecute ale acestor concursuri școlare. Spre exemplu, dacă dorești să participi la olimpiada de Economie din 2017, te poți pregăti pentru aceasta cu ajutorul subiectelor rezolvate pentru olimpiada școlară din 2015.

Pe Liceunet vei găsi rezolvările realizate de profesorii noștri pentru cerințele de la olimpiadele din 2015 și din anii trecuți. Astfel, înainte de examenul din 2017 vei fi mai liniștit, deoarece vei ști cum este structurată o foaie de examen, ce formă pot avea cerințele de la olimpiadă, dar și cum arată o rezolvare de nota 10, conform baremului.