Numere reale | Ghid gimnaziu

Ești elev în clasa a VII-a și vrei să fii cât mai bine pregătit din capitolul Numere reale? Sau ești elev în clasa a VIII-a și ai început să îți recapitulezi materia pentru Evaluarea Națională?

Fie că vrei să îți repeți teoria pentru o lucrare pe care o vei da sau fie că vrei să știi dinainte ce vei face la clasă, te sfătuim să accesezi cu încredere materialul nostru intitulat Ghid | Numere reale pentru a afla noțiuni generale despre mulțimea numerelor reale, cum se reprezintă numerele reale pe axa numerelor, ce sunt intervalele de numere reale, ce operații cu numere reale se pot efectua și ce calcule cu radicali există.

Noțiunile teoretice ale ghidului nostru sunt structurate în trei mari capitole, Noțiuni introductiveOperații cu numere reale și Calcule cu radicali, fiecare capitol conținând mai multe părți.

Accesează cu încredere aceste trei capitole și învață despre mulțimea numerelor reale, care este algoritmul de extragere a rădăcinii pătrate a unui număr, cum reprezentăm numerele reale pe axa numerelor, care este opusul și modulul unui număr real, cum se compară numerele reale, care sunt relațiile de inegalitate din mulțimea numerelor reale, precum și ce intervale de numere reale se cunosc, cum se reprezintă și ce operații cu intervale de numere reale se pot efectua și ce calcule cu radicali putem efectua. Vei vedea că toate aceste noțiuni sunt însoțite de exemple și exerciții rezolvate complet, care te vor ajuta să înțelegi mai bine fiecare noțiune teoretică furnizată în cadrul acestui ghid.

Pentru ca pregătirea ta din acest capitol al algebrei să fie completă, profesorii noștri ți-au pregătit și un al patrulea capitol, intitulat Exerciții și probleme rezolvate cu numere reale, unde vei învăța să aplici corect fiecare noțiune teoretică prezentată în primele trei capitole ale acestui ghid.

Menționăm faptul că la examenul de Evaluare Națională, Subiectul I, exercițiul 3, vei putea primi o cerință care se rezolvă cu ajutorul noțiunilor prezentate în acest material, fapt pentru care te sfătuim să citești cu mare atenție acest material.

Spor la citit și baftă la școală!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Numere reale | Ghid gimnaziu

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.