Definirea numerelor naturale

Acesta prim capitol al Ghidului | Numere naturale. este unul introductiv, prin intermediul căruia vei afla cum se scriu și se citesc numerele naturale în sistemul de numeraţie zecimal, ce este șirul numerelor naturale și cum se reprezintă numerele naturale pe axa numerelor și cum se compară, aproximează sau se ordonează numerele naturale.

Pentru a fi ușor de urmărit informațiile acestui capitol, profesorii noștri au ales sa studieze în prima pagină separată a acestui capitol compararea, aproximarea şi ordonarea numerelor naturale. Vei vedea că aceste noțiuni sunt însoțite de exemple pe care le vei putea citi cu atenție în părțile intitulate Compararea numerelor naturale - exemple, respectiv ​Aproximarea numerelor naturale-exemple.

De asemenea, în ultima pagină componentă acestui capitol vei găsi exerciții rezolvate complet și pas cu pas, în care s-au folosit toate noțiunile teoretice prezentate în acest capitol. Aceas pagină se numește Definirea numerelor naturale-exerciții.

Citește paginile acestui prim capitol al eBook-ului nostru pentru a vedea cum se definesc numerele naturale, cum se reprezintă acestea pe axă, precum și cum se compară, aproximează sau ordonează diferite numere naturale.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in