Lock

Ghid | Numere întregi

Lock

Ești elev în clasa a VI-a și vrei să fii cât mai bine pregătit pentru orele de matematică de la clasă din capitolul Numere întregi? Sau ești elev în clasa a VIII-a și ai vrea să îți recapitulezi materia pentru a obține o notă cât mai mare la Evaluarea Națională din vara anului 2017?

Atunci accesează acest ghid pregătit cu mare atenție de către profesorii noștri de matematică special pentru tine, pentru a te ajuta să înveți mai bine noțiunile teoretice despre numere întregi și să îți exersezi cunoștințele rezolvând exercițiile cu numere întregi propuse de către aceștia.

În cadrul acestui ghid vei afla ce sunt numerele întregi, cum se definesc, cum se reprezintă, ordonează sau compară numerele întregi, dar și ce operații putem efectua cu aceste numere întregi.

Este important să cunoști cât mai bine definiițiile din primul capitol al acestui ghid, intitulat Definirea numerelor întregi, pentru a putea efectua operații cu acestea, pe care le ai prezentate în cel de-al doilea capitol, Operații cu numere întregi și în cel de-al treilea capitol cu Divizibilitatea numerelor întregi.

Pentru a vedea utilitatea numerelor întregi, accesează și cel de-al patrulea capitol al acestui material, intitulat Matematică distractivă: utilizarea numerelor întregi și urmărește cu mare atenție cele 7 probleme pregătite pentru tine de către echipa noastră.

Fie că vrei să știi foarte bine teoria sau vrei să îți exersezi cunoștințele despre numere întregi, rezolvând exercițiile cu numere întregi pregătite pentru tine în acest material, accesează cu încredere ghidul Numere întregi și fii cât mai bine pregătit din acest capitol pentru orele de matematică.

Menționăm faptul că fiecare noțiune teoretică furnizată în acest ghid este însoțită de exemple, iar primele trei capitole, Definirea numerelor întregi, Operații cu numere întregi și Divizibilitatea numerelor întregi, conțin câte o pagină separată de exerciții și probleme rezolvate complet și pas cu pas special pentru a te ajuta să asimilezi mai repede noțiunile teoretice ale capitolului cu numere întregi.

Spor la citit și la învățat! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghid | Numere întregi

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.