Ghid | Mulțimi

Ești în clasa a V-a și ai început să studiezi la matematică mulțimile? Vrei să fii cât mai bine pregătit din acest capitol al matematicii? Sau ești în clasa a VIII-a și te pregătești pentru examenul de Evaluare Națională și vrei să îți recapitulezi materia studiată la capitolul mulțimi din clasa a 5a?

Atunci accesează cu încredere eBook-ul Ghid | Mulțimi și vei avea ocazia să înveți toate noțiunile elementare conținute în acest capitol, care se studiază în cadrul orelor de matematică din clasa a V-a.

Materialul nostru educațional despre mulțimi (clasa 5) este structurat pe trei capitole: Definiția unei mulțimi (cu pagina separată Mulțimi - exerciții rezolvate), Operații cu mulțimi (cu pagina separată Operații cu mulțimi - exerciții rezolvate) și Exemple de mulțimi.

Mai mult, la fiecare noțiune teoretică introdusă vei găsi cel puțin câte un exemplu ilustrativ, dar și exerciții rezolvate complet de către profesorii de matematică specializați din cadrul echipei Liceunet.

Așadar, dacă vrei să iei note cât mai mari la matematică, fie la teste, teze sau concursuri școlare, fie la examenul de Evaluare Națională, consultă materialul nostru Ghid | Mulțimi.

 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghid | Mulțimi

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 19.04.2020
    Scris de Elev in clasa a 7-a
    Mai aveti tratate si alte capitole de la gimnaziu?Eventual, subiectele de la Evaluarea Nationala din anii anteriori?