Modele de subiecte | Bac Română 2023

Cea mai simplă metodă pentru a vedea care este nivelul tău de pregătire pentru examenul de Bacalaureat la română, în anul 2023, este să rezolvi modelele de subiecte pe care reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării le-au elaborat.

Pentru a veni în sprijinul tău, echipa Liceunet îți pune la dispoziție o variantă de rezolvare a acestor subiecte, astfel încât să poți verifica dacă ai dat răspunsurile corecte.

Întrebările de la subiectul I au fost formulate pe baza unui fragment din textul „Dintr-un secol de viață” de Cella Delavrancea, iar cea mai complexă dintre ele a fost aceea de a scrie un text de minimum 150 de cuvinte, în care să argumentezi dacă muzica este sau nu importantă în viața oamenilor. În cazul subiectului II cerința a fost construită pe baza poeziei Lumina de ieri” de Lucian Blaga, în vreme ce pentru subiectul al III-lea cerința a fost de a scrie un eseu în care să prezinți particularități de construcție a unui personaj într-un roman postbelic studiat, pentru profilul real, sau relația dintre două personaje într-un roman postbelic studiat, pentru profilul uman. 

Tot aici vei găsi rezolvarea cerințelor modelelor de subiecte pentru proba orală 2023.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Modele de subiecte | Bac Română 2023

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.