Modele de subiecte | Bacalaureat Română 2018

Urmează să susții examenul de Bacalaureat la disciplina limba și literatura română în anul 2018? O metodă eficientă de pregătire, dar și de a testa cunoștințele acumulate este rezolvarea modelelor de subiecte publicate de către reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării în data de 1 noiembrie 2017.

Întrucât la limba română structura este puțin modificată, este bine să urmărești aceste subiecte pentru a te familiariza cu noul format. Indiferent dacă ești elev la profilul uman sau real, în cadrul acestui eBook vei găsi o variantă de rezolvare a subiectelor, iar partea bună este că ele au fost rezolvate de către profesori competenți de limba și literatura română.

Totodată, aici vei găsi și o modalitate de rezolvare a subiectelor de la proba de evaluare a competențelor în limba română, cunoscută și ca proba orală.

Exersează pentru examenul de Bacalaureat la română rezolvând modelele de subiecte pentru anul 2018!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Modele de subiecte | Bacalaureat Română 2018

[2]
Review-urile utilizatorilor
 • 29.01.2018
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  chiar nu mi se pare deloc complicat sau chiar infricosator, cum credeam eu :)) super. Mi am facut planurile de invatat pentru BAC exact dupa indicatiile voastre. BUNA TREABA OAMENI BUNI. Acum nu mai am deloc nevoie de culegeri cu eseuri la romana. :D Multumesc
 • 20.02.2018
  Cum se fac descarcarile ??Nu am gasit.
  Ebook-urile nu pot fi descărcate, ele se vizualizează doar online.
  Scris de: Editorii Liceunet.ro