Zmeura de câmpie

Zmeura de câmpie poartă semnătura scriitorului Mircea Nedelciu, unul dintre cei mai valoroși postmoderni din literatura română și, totodată, unul dintre reprezentanții generației optzeciste. Romanul se încadrează în categoria operelor postmoderne din literatura română, având ca temă raportul dintre adevăr și memorie și prezentând povestea a trei personaje care încearcă să-și descopere identitatea și să recupereze trecutul.

Fiind una dintre operele publicate după anul 1980, poți opta să o studiezi pentru examenul de Bacalaureat. Pentru a înțelege mai ușor tema acestei opere, viziunea autorului și mesajul pe care textul în transmite, echipa Liceunet a conceput mai multe eseuri (particularitățile de construcție a unui personaj, relația dintre două personaje, particularitățile romanului postmodern) în care îți sunt explicate toate noțiunile importante. În plus, vei ști exact cum trebuie structurat un eseu pentru Bacalaureat întrucât materialele pe care le găsești în cadrul acestui eBook au fost redactate urmărind reperele menționate în cerință.

Citește rezumatul operei Zmeura de câmpie pentru a-ți reaminti evoluția celor trei personaje principale, folosește fișa de lectură pentru a reține mai ușor datele importante și, nu în ultimul rând, consultă fiecare eseu pentru a vedea cum trebuie să te pregătești pentru Bacalaureat. Toate aceste materiale te vor ajuta să înțelegi caracterul retrospectiv al romanului Zmeura de câmpie.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Zmeura de câmpie

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 24.11.2020
    Scris de Elev in clasa a 12-a
    Foarte bine intocmit! Multumesc!