Nuntă în cer

Opera „Nuntă în cer”, scrisă de Mircea Eliade, este un roman al experienței, însă se încadrează și în categoria romanului erotic și al autenticității. Textul a fost publicat pentru prima dată în anul 1938, la București, aparținând perioadei interbelice.

În plus, romanul „Nuntă în cer” de Mircea Eliade ilustrează mitul grecesc al androginului, ce simbolizează ideea unității primordiale a ființei umane.

Întrucât este posibil să studiezi această opera la școală sau chiar pentru examenul de Bacalaureat, profesorii colaboratori ai echipei Liceunet ți-au pregătit un eBook în care au fost incluse cele mai relevante informații despre romanul scris de Mircea Eliade. Astfel, de aici vei afla poveștile de iubire ale celor două personaje principale, Andrei Mavrodin și Barbu Hasnaș, vei vedea ce mijloace a folosit autorul pentru a contura portretul celor două personaje, tema și viziunea despre lume a autorului, dar vei putea observa și care sunt principalele informații pe care trebuie să le incluzi când scrii un comentariu despre romanul Nuntă în cer. În plus, vei putea consulta rezumatul, perspectiva narativă sau fișa de lectură a acestei opere.

Accesează eBook-ul pentru romanul Nuntă în cer de Mircea Eliade și de fiecare dată când vei avea o nelămurire legată de acest text sau vei vrea să îți amintești cum trebuie structurat un eseu pentru examenul de Bacalaureat, vei putea citi informațiile chiar de pe tabletă sau de pe telefonul mobil.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Nuntă în cer

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.