Baltagul - Comentariu

6 6 6 6 6 6 (1 review-uri)

„Baltagul Comentariu” este un ghid complex și extrem de util care te va ajuta să te pregătești pentru examenul de Bacalaureat - de aceea nu trebuie să lipsească din portofoliul tău.

Indiferent de tipul de eseul pe care va trebui să-l redactezi la școală sau la examenul de Bacalaureat, în acest ghid vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru ca lucrarea ta să primească punctajul maxim.

În plus, profesorii noștri au structurat „Baltagul Comentariu” în așa fel încât, citindu-l, îți va fi foarte ușor să înțelegi și să explici noțiuni precum:

  • perspectiva narativă;
  • semnificația titlului;
  • particularități de construcție a unui personaj;
  • relația dintre două personaje;
  • rezumat pe scurt.

În plus, știi care este marele avantaj? Ghidul „Baltagul Comentariu” a fost redactat de profesori, așa că poți fi sigur că informațiile sunt 100% corecte.

Accesează eBook-ul și vei putea consulta toate informațiile, exemplele și lămuririle oferite de echipa Liceunet!

Iată un fragment din informațiile pe care le găsești în capitolul „Caracterizarea personajelor”:

„Gheorghiță Lipan este personaj secundar, masculin, individual și complex prin problematica pe care o propune. Trăsăturile sale sunt conturate atât în mod direct, de către narator sau de către celelalte personaje, prin descriere, cât și indirect, pornind de la faptele sale, gândurile, comportamentul sau relațiile cu celelalte personaje, evidențiate prin intermediul dialogului și al monologului interior. Prin intermediul caracterizării directe, realizate de narator, sunt evidenţiate date biografice, dar şi aspecte care ţin de portretul fizic”.

Click aici pentru a citi eBook-ul acum


Review-urile utilizatorului pentru: Baltagul - Comentariu


6 6 6 6 6 6

, 02.06.2015

............................................

Scris de: Elev in clasa a 12-a