Elevul Dima dintr-a șaptea

Elevul Dima dintr-a șaptea este o carte care poartă semnătura lui Mihail Drumeș, fiind publicată pentru prima dată în anul 1946, de către Editura Bucur Ciobanul, instituție care aparținea autorului. Opera prezintă povestea lui Grigore Dima, un adolescent care și-a petrecut prima parte a copilăriei în străinătate, iar în clasa a șaptea se mută la o școală de stat din Craiova, unde ajunge să fie admirat de către toți colegii datorită inteligenței și spontaneității sale.

Pe lângă întâmplările la care iau parte elevul Dima și prietenii săi, textul prezintă și povestea de dragoste care se conturează între protagonist și Charlotte, fiind o carte atât despre adolescență, cât și despre iubire.

Rezumatul, caracterizarea personajului principal și fișa de lectură pe care le conține acest eBook te vor ajuta să îți reamintești cele mai importante informații despre opera Elevul Dima dintr-a șaptea de Mihai Drumeș, iar astfel să poți scrie materiale cât mai corecte pentru ora de limba și literatura română.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Elevul Dima dintr-a șaptea

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.