Atât de fragedă

Poezia Atât de fragedă a fost scrisă de Mihai Eminescu și publicată pentru prima oară în revista „Convorbiri literare” în anul 1879, putând fi inclusă în categoria idilelor romantice. Tema poeziei este și ea romantică, autorul aducând un elogiu ființei iubite.  Imaginea femeii ideale este supusă unei veșnice metamorfoze, fiind capabilă de o continuă transcendență.

Vei aprofunda mesajul pe care îl transmite poezia Atât de fragedă de Mihai Eminescu după ce vei citi cu atenția eseurile pe care ți le pune la dispoziție echipa Liceunet. Indiferent dacă ai nevoie de un comentariu pe strofe, de o fișă de lectură sau de un eseu în care este explicată apartenența la genul liric a textului, în acest eBook vei găsi materialele de care ai nevoie. Totodată, îți punem la dispoziție un comentariul care respectă structura celui pe care va trebui să redactezi la subiectul III al examenului de Bacalaureat.

Citind toate aceste material vei înțelege motivul pentru care poezia Atât de fragedă este considerată un imn încheiat conceptului de ideal feminin.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Atât de fragedă

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 27.05.2019
    Scris de Elev in clasa a 9-a
    Superb comentat, punctual si admirativ scris! Multumesc!