Lock

Punci cu porunci de Michael Ende

Lock

Punci cu porunci este o carte pentru copii scrisă de autorul german Michael Ende și publicată pentru întâia oară în anul 1989. În anul 2000, romanul a fost adaptat, astfel luând naștere serialul animat „Wunschpunsch”.

Opera spune povestea vrăjitorului Beelzebub Erezinus și a mătușii lui, vrăjitoarea Tyrannja Vamperl, care se află în dificultate pentru că nu au îndeplinit numărul de fapte rele pe care îl aveau de realizat în acel an, astfel că își unesc forțele pentru a duce misiunea la bun sfârșit. Celor doi le-au pus bețe în roate motanul Maurizio și corbul Jakob care, în continuare, încearcă să găsească o modalitate de a opri planul malefic al celor doi.

Află cum se încheie povestea, dar și alte detalii importante despre cartea Punci cu porunci de Michael Ende cu ajutorul rezumatului pe care ți-l pune la dispoziție echipa Liceunet.

Iată un scurt fragment din textul pe care îl vei găsi accesând acest material:

Căutând ajutor, animalele ajung lângă catedrala din oraș. Jakob își amintește unul dintre punctele slabe ale poțiunii: dacă nu era băută până la prima bătaie a ceasului la miezul nopții, efectul ei avea să coincidă cu cerințele propriu-zise ale vrăjitorilor, și nu cu opusul acestora ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Punci cu porunci de Michael Ende

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.