Memorator matematică clasa a 9-a

Ești în clasa a IX-a și vrei să te descurci cât mai bine la orele de matematică? Vrei să înțelegi cât mai bine noțiunile predate la clasă, indiferent dacă urmezi profilul mate-info, științele naturii, tehnologic sau pedagogic?

Atunci accesează cu încredere eBook-ul Memorator matematică clasa a IX-a pentru a vedea ce se studiază la matematică în primul an de liceu, dar și pentru a recapitula materia ori de câte ori ai de dat un test, teză sau concurs de matematică.

Acest memorator de matematică conține noțiunile generale care se predau în clasa a IX-a și a fost elaborat de către profesorii specializați de matematică din cadrul echipei Liceunet, care au condensat materia, tocmai pentru ca tu să ai acces la formulele și definițiile cele mai des folosite.

În eBook-ul Memorator matematică clasa a IX-a vei găsi formule, definiții și teoreme referitoare la mulțimea numerelor reale, metoda inducției matematice, funcții, funcții de gradul I, funcții de gradul al doilea, vectori în plan, calcul vectorial în plan, elemente și aplicații ale trigonometriei.

Trebuie să menționăm faptul că noțiunile teoretice prezentate în acest memorator de matematică îți vor fi de folos la examenul de Bacalaureat, pentru rezolvarea problemelor de la Subiectul I.

Așadar, indiferent dacă ești în clasa a IX-a și vrei să repeți formulele de matematică studiate la clasă sau ești în clasa a XII-a și vrei să îți aduci aminte de unele noțiuni pentru a putea rezolva subiecte de tip Bacalaureat, profesorii noștri de matematică te sfătuiesc să utilizezi materialul Memorator matematică clasa a IX-a.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Memorator matematică clasa a 9-a

[3]
Review-urile utilizatorilor
 • 08.01.2023
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  Felicitari baieti pentru site-ul facut! Aveti aprecierea mea sinceră! Nici nu stiti cati elevi ajutati, cel putin pe mine ma ajutati foarte mult! Vă mulțumesc!!
 • 23.10.2020
  Scris de Elev in clasa a 12-a
 • 12.10.2020
  Scris de Elev in clasa a 9-a