Memorator matematică - Clasa a VIII-a

Ai nevoie de ajutor pentru a reține cât mai ușor noțiunile pe care le studiezi în clasa a VIII-a la matematică? Echipa Liceunet ți-a pregătit un memorator astfel încât să ai un suport teoretic pe care să îl poți consulta atunci când rezolvi temele de la școală sau când te pregătești pentru examenul de Evaluare Națională. 

Accesând acest eBook vei găsi explicații legate de noțiunile pe care le studiezi în clasa a VIII-a la algebră și la geometrie. Astfel, îți va fi mult mai ușor să urmărești definițiile și formulele învățate pe parcursul orelor de matematică.

În clasa a VIII-a ți se predau noi noțiuni algebrice despre numere reale (descompunerea în factori și operații cu rapoarte de numere reale reprezentate prin litere), vei afla ce sunt funcțiile, cum se reprezintă geometric graficul unei funcții și cum se rezolvă sistemele de ecuații. De asemenea, vei afla noi noțiuni geometrice despre relațiile între puncte, drepte și plane, care sunt proiecțiile ortogonale pe un plan și cum se calculează anumite arii și volume ale corpurilor geometrice (paralelipiped dreptunghic, prisme, piramide, copuri rotunde).

Echipa Liceunet a selectat pentru acest memorator de matematică pentru clasa a VIII-a doar noțiunile teoretice importante din următoarele materiale didactice:

În plus, profesorii Liceunet au redactat acest material ținând cont de programa școlară pentru matematică pentru clasa a VIII-a.

 

Autori: Oana Brandibur, Corina Andreea Stanciu

Memorator Matematică - Clasa a VIII-a

Editura Better Students

Timișoara

2023

ISBN 978-606-95649-1-2

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Memorator matematică - Clasa a VIII-a

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.