Memorator matematică clasa a 8-a

Special pentru a te ajuta să te descurci cât mai bine la orele de matematică de la clasă, echipa Liceunet ți-a pregătit un ultim memorator de matematică pentru clasele 5-8. Acest material este un momorator de matematică pentru clasa a 8-a.

Dacă vrei să îți recapitulezi pentru un test de la clasă, pentru teză sau chiar pentru Evaluarea Națională doar noțiunile teoretice predate în clasa a 8-a, atunci acceseazp cu încredere acest material educațional, intitulat Memorator matematică clasa a 8-a.

Celelalte memoratoare de matematică pentru clasele 5-7, împreună cu acest memorator de matematică pentru clasa 8 este tot ceea ce ai nevoie pentru ați recapitula materia de gimnaziu pentru examenul final al clasei a VIII-a, așa că accesează cu încredere memoratoarele noastre pentru a vedea care sunt definițiile, formulele algebrice sau geometrice și teoremele cele mai importante.

Memorator matemartică clasa a VIII-a conține două mari secțiuni, câte una destinată noțiunilor de algebră, respectiv de geometrie, astfel ție fiindu-ți mai ușor să urmărești definițiile și formulele învățate pe parcursul orelor de matematică din clasa a 8-a.

În clasa a 8-a ți se predau noi noțiuni algebrice despre numere reale (descompunerea în factori și operații cu rapoarte de numere reale reprezentate prin litere), vei afla ce sunt funcțiile, cum se reprezintă geometric graficul unei funcții și cum se rezolvă sistemele de ecuații, precum și noi noțiuni geometrice despre realațiile între puncte, drepte și plane, care sunt proiecțiile ortogonale pe un plan și cum se calculează anumite arii și volume ale corpurilor geometrice (paralelipiped dreptunghic, prisme, piramide, copuri rotunde).

Echipa Liceunet a selectat pentru acest memorator de matematică pentru clasa 8 doar teoria din următoarele materiale didactice, doar noțiunile teoretice importante:

  Pentru a vedea cum se aplică noțiunile teoretice ale Memoratorului matematică clasa a 8-a în exerciții și probleme, accesează ghidurile indicate mai sus.

  Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

  Obține acces la întregul eBook.

  Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

  Achiziționează un abonament acum

  Deja membru? Log in

  Memorator matematică clasa a 8-a

  [0]
  Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.