Memorator matematică clasa a 7-a

Echipa Liceunet a pregătit un nou momorator la matematică pentru clasa 5-8 online, de această dată pentru elevii claselor a VII-a.

Orice elev de clasa a VII-a, dar și cei din clase mai mici sau mai mari, care își dorește să fie cel mai bine pregătit elev din clasa lui, dar și pentru examenul final, poate accesa în orice moment acest material educațional, intitulat sugestiv Memorator matematică clasa a VII-a.

Pentru a obține nota dorită la un test, la teză, dar chiar și la examen, trebuie ca mai întâi să știi bine toată teoria, ca mai apoi să o aplici corect în rezolvarea problemelor. Astfel, profesorii echipei Liceunet ți-au creat acest memorator la matematică 5-8 online, prin intermediul căruia poți recapitula definițiile și formulele algebrice și geometrice predate pe parcursul orelor de matematică din clasa a VII-a.

Analog celorlalte memoratoare de matematică pentru 5-8 online și acest memorator de matematică pentru clasa 7 conține două mari capitole destinate noțiunilor algebrice, respectiv celor geometrice predate în clasa a 7-a.

În plus față de cele studiate în clasele a 5-a și a 6-a, în clasa a 7-a vei afla cum se compară sau se ordonează numerele raționale, cum se reprezintă pe axa numerelor numerele raționale, noțiuni noi despre cerc (coarde și arce de cerc), proprietăți, formule de calcu al lungimi și a ariei cercului, cum se aseamănă triunghiurile și relațiile metrice în triunghiul dreptunghic. În plus, în clasa a VII-a vei învăța despre numere reale, calcul algebric, elemente de organizare a datelor și despre patrulatere.

În acest memorator de matematică pentru clasa a 7-a echipa noastră ți-au selectat, din următoarele materiale didactice, doar noțiunile teoretice importante:

  Dacă în plus vrei să vezi cum se aplică noțiunile teoretice ale Memoratorului matematică clasa a VII-a accesează ghidurile indicate mai sus și urmărește cu atenție exercițiile și problemele rezolvate pas cu pas.

  Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

  Obține acces la întregul eBook.

  Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

  Achiziționează un abonament acum

  Deja membru? Log in

  Memorator matematică clasa a 7-a

  [0]
  Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.