Memorator matematică clasa a 6-a

Un nou momorator la matematică pentru clasa 5-8 a fost pregătit de către Echipa Liceunet pentru toți elevii de gimnaziu.

Dacă ești elev în clasa a VI-a și îți dorești să îți te descurci cât mai bine la orele de matematică, atunci accesează cu încredere Memorator matematică clasa a VI-a și recapitulează noțiunile de algebră și de geometrie predate deja sau află ce urmează să studiezi la clasă.

Fie că vrei să te pregătești pentru un test, o teză sau concurs accesează acest memorator de matematică clasa 6 ori de câte ori ai nevoie. Sfătuim și elevii de clasa a VIII-a să acceseze acest memorator dacă își doresc să își recapituleze materia pentru Evaluarea Națională din acest an.

Așa cum probabil te aștepti, acest memorator de matematică pentru clasa 6 conține doar noțiunile generale, teoretice, care se predau în clasa a VI-a. Echipa Liceunet a condensat toată materia predată la clasă în cadrul paginilor compomente acestui memorator de matematică pentru elevii claselor a 6-a.

Pentru ca tu să ai acces doar la definițiile și formulele matematice cele mai des folosite în algebră sau în geometrie am ales să împățim acest memorator în două mari capitole, primul conținând doar noțiuni algebrice predate în clasa a VI-a, iar cel de-al doilea noțiuni geometrice.

La cele studiate la matematică în clasa a V-a, în clasa a VI-a se adaugă noi noțiuni despre mulțimea numerelor naturale, mulțimea numerelor raționale pozitive, drepte și unghiuri, dar și vei învăța alte noi noțiuni despre rapoarte și proporții, numere întregi, perpendicularitate, paralelism, congruența triunghiurilor și proprietăți ale triunghiurilor.

Chiar dacă în acest material vei găsi strict noțiuni teoretice, în materialele următoare vei putea găsi și exemple, precum și exerciții rezolvate complet pentru fiecare noțiune furnizată în Memorator matematică clasa a VI-a:

  Citește cu atenție Memorator matematică clasa a VI-a și fi cel mai pregătit elev din clasa a VI -a.

  Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

  Obține acces la întregul eBook.

  Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

  Achiziționează un abonament acum

  Deja membru? Log in

  Memorator matematică clasa a 6-a

  [0]
  Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.