Memorator matematică clasa a 5-a

Echipa Liceunet a pregătit pentru toți elevii de gimnaziu așa zisele memoratoare la matematică pentru 5-8, câte un memorator pentru fiecare clasă în parte.

Astfel, dacă ești elev în clasa a V-a și îți dorești să îți recapitulezi teoria predată la clasă, să ști bine fiecare noțiune teoretică, la matematică, atunci accesează cu încredere Memorator matematică clasa a V-a și citește-i cu atenție informațiile.

Accesează acest memorator de matematică clasa 5 ori de câte ori ai nevoie să îți recapitulezi materia pentru un test, teză sau pentru un concurs, dar chiar și pentru un examen.

Acest memorator de matematică pentru clasa 5 conține noțiunile generale care se predau în clasa a V-a și a fost elaborat de către profesorii specializați de matematică din cadrul echipei Liceunet, care au condensat materia, tocmai pentru ca tu să ai acces doar la definițiile și formulele matematice cele mai des folosite. Am ales să împățim noțiunile teoretice în două mari capitole, primul fiind destinat noțiunilor algebrice predate în clasa a V-a, iar al doilea conține doar noțiuni geometrice.

Conform programei școlare, pe parcusul orelor de matematică din clasa a V-a se studiază din capitolole numere naturale, mulțimi, divizibilitatea numerelor naurale, numere raționale, elemente de geometrie, fracții, fracții zecimale și unități de măsură.

Noțiunile teoretice pe care le vei putea citi în cadrul acestui prim memorator de matematică pentru 5-8 au fost selectate din următoarele materiale educaționale:

Așadar, citește cu atenție Memorator matematică clasa a V-a și pregătește-te temeinic pentru orele de matematică de la clasă, cât și pentru Evaluarea Națională din acest an.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Memorator matematică clasa a 5-a

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.