Memorator matematică clasa a 12-a

Ești în clasa a XII-a și vrei să te descurci cât mai bine la orele de matematică, dar și să iei o notă cât mai mare la Bacalaureat? 

Atunci accesează materialul Memorator matematică clasa a XII-a pentru a vedea ce lecții se studiază la matematică în ultimul an de liceu, în cazul în care urmezi unul dintre profilele matematică-informatică, științele naturii sau tehnologic.

Acest memorator de matematică pentru liceu conține noțiunile generale care se predau în clasa a XII-a și a fost elaborat pentru tine de către profesorii specializați de matematică din cadrul echipei Liceunet, care au selectat cele mai importante informații pentru ca tu să iei note cât mai bune la teste, teze și la examenul de Bac.

În memoratorul de matematică pentru liceu de clasa a XII-a vei găsi formule, definiții și teoreme referitoare la legi de compoziție, grupuri, inele, corpuri, primitive, integrale, aplicații ale integralelor și altele.

Menționăm faptul că noțiunile teoretice prezentate în acest memorator de matematică pentru liceu îți vor fi de folos în pregătirea ta pentru examenul de Bacalaureat, pentru rezolvarea problemelor de la Subiectul II și de la Subiectul III, exercițiul 2.

Așadar, dacă vrei să ai note cât mai mari la matematică sau dacă vrei să te descurci cât mai bine la examenul de Bacalaureat, consultă acest memorator de matematică de liceu pentru clasa a XII-a, scris de către profesorii de matematică din cadrul echipei Liceunet.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Memorator matematică clasa a 12-a

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.