Analiză matematică

Vrei să fii cât mai bine pregătit pentru teste sau examenul de Bacalaureat? Vrei să știi dinainte ce vei învăța la clasă sau vrei să îți recapitulezi noțiunile de analiză matematică învățate în clasa a XI-a?

Atunci accesează cel de-al doilea capitol al memoratorului notru online, intitulat simplu Analiză matematică, pentru a vedea ce noțiuni de analiză matematică se studiază în clasa a XI-a.

Noțiunile furnizate în acest capitol sunt pur teoretice. Ai vei întâlni doar definiții, proprități, teoreme și formule importante din analiza matematică de clasa a XI-a.

Accesând acest capitol profesorii noștri îți explică ce sunt intervalele, cum definim mărginirea și vecinătățile unui interval, ce reprezintă simbolurile -\infty și +\infty, care sunt funcțiile reale de variabilă reală, ce sunt șirurile convergente, ce sunt limitele de funcții, care sunt asimptotele graficului funcțiilor studiate, cum se demonstrează continuitatea și derivabilitatea funcțiilor elementare, precum și care sunt pașii de reprezentare grafică a funcțiilor și a conicelor (cerc, elipsă, hiperbolă, parabolă). 

Așa cum am mai menționat, acest memorator conține doar noțiuni teoretice. Pentru a vedea exemple și exerciții rezolvate complet de către profesorii noștri experimentați de matematică, poți accesa unul dintre ghidurile sau una dintre paginile de ghiduri de mai jos:

Accesând cu încredere capitolul Analiză matematică al memoratorului nostru online de matematică, îți garantăm că vei obține note mai bune la orele de la clasă, precum și la concursuri sau examenul de Bacalaureat.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in