Algebră

Ești elev în clasa a XI-a și îți dorești să te descurci cât mai bine la orele de matematică, la algebră? Sau ești elev în clasa a XII-a și vrei să îți recapitulezi noțiunile teoretice de algebră învățate în anul anterior?

Atunci accesează capitolul memoratorului nostru online, intitulat sugestiv Algebră, pentru a vedea ce noțiuni teoretice ți-au pregătit profesorii noștri de matematică.

Pentru acest capitol, profesorii noștri au selectat doar noțiunile teoretice de algebră. În ghidurile sau paginile din ghiduri enumerate mai jos, vei găsi exemple și exerciții rezolvate complet de către profesorii noștri de matematică:

În cadrul acestui capitol vei găsi doar noțiuni referitoare la partea de algebră a matematicii. Astfel, ți se vor defini permutările, matricele, determinanții și sistemele de ecuații liniare. Bineînțeles, pe lângă definițiile acestor noțiuni, vei întâlni și operații cu acestea, precum și proprietăți ale acestora.

Accesează cu încredere capitolul Algebră al memoratorului nostru online de matematică, pentru a fi cât mai bine pregătit atât la orele de la clasă, precum și la concursuri sau examenul de Bacalaureat.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in