Memorator matematică clasa a 11-a

Ai dori să ai un memorator de matematică online pe care să îl poți accesa cu ușurință oricând și oriunde te-ai afla, indiferent de profilul urmat (mate-info, științele naturii, tehnologic sau pedagogic)?

Profesorii noștri de matematică îți pun la dispoziție acest memorator matematică online, menit să te ajute atât la pregătirea ta zilnică pentru orele de matematică, precum și pentru examenul de Bacalaureat pe care va trebui să îl susți la terminarea liceului.

Materia clasei a XI-a este bine condensată în acest memorator matematică online, special pentru ca tu să găsești ușor definiția, teorema sau formula necesară în rezolvarea unor exerciții sau probleme.

Memoratorul matematică online pentru clasa a XI-a conține două mari capitole:

  • Algebră;
  • Analiză matematică.

Accesând aceste memorator online de matematică vei găsi doar noțiunile teoretice despre matrici, determinanți, sisteme de ecuații liniate, limite de funcții, continuitatea și derivabilitatea funcțiilor, precum și reprezentarea grafică a funcțiilor. Fiecare noțiune teoretică furnizată în acest memorator de matematică online te va ajuta la recapitularea materiei pentru teste, teze sau pentru examene. Pentru a vedea exemple și exerciții poți accesa ghidurile indicate la fiecare capitol. 

Așadar, accesează Memorator matematică clasa a XI-a online și fii cât mai bine pregătit atât pentru orele de la clasă, cât și pentru examenul de Bacalaureat.

Spor la învățat și baftă la școală!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Memorator matematică clasa a 11-a

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.