Mulțimi de numere

Vrei să afli care sunt proprietățile puterilor cu exponent raţional, iraţional şi real ale unui număr pozitiv sau a radicalilor? Ai dori să afli toate formulele de calcul în care intervin logaritmii? Sau cum se scriu numerele complexe sub forma algebrică? Știi cum se rezolvă ecuațiile bipătratice sau cele binome?

În acest capitol vei găsi doar noțiuni teoretice, bine structurate și sistematizate. Dacă îți dorești să vezi și exemple pentru fiecare definiție sau formulă furnizată în acest capitol, poți accesa următoarele ghiduri sau pagini din ghiduri:

Dacă îți dorești să fii cât mai bine pregătit pentru orele de matematică de la clasă sau să îți recapitulezi ușor materia pentru teste, teză sau examene, atunci te sfătuim să accesezi acest prim capitol al acestui memorator, unde vei afla atât definiții, precum și proprietăți și formule care te vor ajuta să te descurci cât mai bine la orele de matematică.

Cu siguranță noțiunile acestui capitol îți vor fi de folos atunci când vei aprofunda sau recapitula doar noțiunile teoretice despre mulțimile de numere reale și complexe.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in