Memorator matematică clasa a 10-a

Ești elev în clasa a X-a și îți dorești să fii cât mai bine pregătit pentru orele de matematică de la clasă, indiferent de profilul urmat (mate-info, științele naturii, tehnologic sau pedagogic)? Sau ești elev în clasa a XI-a sau a XII-a și își dorești să îți recapitulezi noțiunile învățate în clasa a X-a?

Atunci, accesează acest material intitulat Memorator matematică clasa a X-a care reprezintă un suport teoretic bine sistematizat, care are menirea să te ajute să găsești mai repede o definiție, proprietate sau formulă, astfel încât să nu fii nevoit să răsfoiești caietele.

În cadrul acestui memorator de matematică pentru clasa a X-a vei găsi doar noțiuni teoretice despre: mulțimi de numere, funcții și ecuații, metode de numărare, matematici financiare și nu în ultimul rând despre geometrie.

Menționăm faptul că fiecare definiție, proprietate sau formulă furnizată în acest memorator de matematică respectă întocmai cerințele programei pentru clasa a X-a.

Accesează cu încredere acest memorator de matematică pentru clasa a X-a, pentru a învăța mai ușor despre numerele reale și cele complexe, tipuri de funcții și ecuații, permutări, aranjamente, combinări, procente, probabilități, precum și noțiuni de geometrie despre reper cartezian, coodonatele unui vector, condiții de paralelism și de perpendicularitate a două drepte în plan.

Spor la învățat și baftă la școală!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Memorator matematică clasa a 10-a

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.