Lock

Memorator Istorie clasa a 12-a

Lock

Vrei să îți îmbunătățești situația școlară la Istorie? Ai probleme în a învăța lecțiile pentru această materie sau pur și simplu vrei să găsești o metodă mai eficientă pentru a parcurge toate aceste informații? 

Acest memorator are scopul de a te ajuta să înveți mai ușor lecțiile de la Istorie și să îți organizezi informațiile mai eficient. Memoratorul se adresează tuturor elevilor de clasa a XII-a, fie că se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat sau doar vor să obțină un rezultat mai bun la școală. 

Aici îți prezentăm pe informații de bază despre temele majore din clasa a XII-a:

Pentru mai multe detalii despre temele tratate, te invităm să consulți și manualele noastre: Manual de Istorie pentru clasa a IX-a, Manual de Istorie pentru clasa a X-a, Manual de Istorie pentru clasa a XI-a și Manual de Istorie pentru clasa a XII-a.

Totodată, poți verifica ce ai reținut, rezolvând câteva dintre subiectele din sesiunile anterioare ale Bacului la Istorie. Pentru a vedea cât de corect ai reușit să le rezolvi, profesorii noștri de istorie ți-au pus la dispoziție rezolvările pentru acestea, explicații și multe altele.

Citește „Memorator pentru Istorie: clasa a XII-a” și fii cum un pas mai aproape de obținerea unui rezultat bun, fie că vorbim de teste, examene sau concursuri școlare. Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Memorator Istorie clasa a 12-a

[5]
Review-urile utilizatorilor
 • 09/16/2019
  Scris de Profesor de liceu
  OK!
 • 04/28/2022
  Scris de Elev in clasa a 12-a
 • 06/28/2021
  Scris de Elev in clasa a 12-a
 • 05/20/2021
  Scris de Elev in clasa a 12-a