Memorator Istorie clasa a 11-a

Dacă materia de la clasă ți se pare de neînțeles, iar manualul școlar nu îți este de mare ajutor, ai ajuns la locul potrivit. O materie organizată logic și ușor de înțeles, este cheia unei note mari și satisfăcătoare, indiferent despre ce materie vorbim.

Așadar, pentru a-ți face munca mai ușoară, profesorii Liceunet au făcut pentru tine acest Memorator, adresat tuturor elevilor de clasa a XI-a. Fie că te pregătești pentru Bacalaureat fie că vrei un rezultat mai bun la școală, acest Memorator pentru Istorie te va ajuta să înveți mai ușor lecțiile de la Istorie și să îți organizezi informațiile mai eficient.

Memoratorul de istorie destinal clasei a 11-a a fost structurat în funcție de următoarele teme: popoare și spații istorice, oamenii, societatatea și lumea ideilor, statul și politica, relațiile internaționale, ultimul capitol fiind religia și viața religioasă.

Dacă vrei să afli mai multe despre lecțiile pe care le studiem în acest memorator, te invităm să te uiți și peste manualele care au fost întocmite de profesorii noștri de istorie, respectând programa școlară. Le puteți găsi aici: Manual de Istorie pentru clasa a IX-a, Manual de Istorie pentru clasa a X-a, Manual de Istorie pentru clasa a XI-a și Manual de Istorie pentru clasa a XII-a. De asemenea, îți poți testa cunoștințele obținute, încercând să rezolvi câteva dintre modelele de examen de Bacalaureat la Istorie sau subiecte din sesiunile anterioare. Pentru a fi sigur că le-ai abordat corect pe toate, profesorii noștri de istorie îți pun la dispoziție rezolvările pentru acestea.

Descarcă memoratorul pentru Istorie de clasa a XI-a și vei fi mai aproape de obținerea rezultatului dorit la teste, examene și concursuri școlare!

Memorator Istorie clasa a 11-a

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.