Memorator Istorie clasa a 10-a

Ai nevoie de ajutor la Istorie? Nu reușești să înțelegi materia de la clasă sau ai dificultăți în a urmări explicațiile profesorului? Manualul de istorie conține foarte multă materie și nu reușești să găsești o metodă bună de a parcurge logic și rapid peste aceasta?

Lecțiile care se predau Istorie pot fi destul de complicate sau chiar de-a dreptul derutante dacă nu ai materia organizată într-un mod cronologic, cu evenimentele și ideile care să fie explicate simplu și într-un mod logic.

Ca să-ți facem treaba mai ușoară, echipa Liceunet a pregătit pentru tine un Memorator pentru Istorie, făcut special pentru elevii de clasa a X-a, în care am inclus cele mai importante lecții și am atins toate punctele cheie de care vei avea nevoie, fie pentru examenul de Bacalaureat, fie pentru testele, temele sau referatele de Istorie primite la clasă. Am făcut acest Memorator pentru Istorie în așa fel încât să poți învăța din el mai ușor, și în același timp să-ți poți organiza mai eficient și mai logic informațiile pe care trebuie să le reții fie că vrei să cunoști mai multe despre epoca luminilor, revoluția industrială, organizarea statelor moderne, țările române și problema orientală, lumea la cumpăna secolelor XIX - XX, marile conflicte ale secolului XX, regimuri politice în perioada interbelică, lumea în perioada interbelică sau lumea postbelică.

Pentru mai multe informații despre subiectele abordate, te invităm să te uiți și peste manualele făcute de profesorii noștri de istorie, respectând programa școlară și nevoile elevilor. Acestea sunt disponibile aici: Manual de Istorie pentru clasa a IX-aManual de Istorie pentru clasa a X-aManual de Istorie pentru clasa a XI-a și Manual de Istorie pentru clasa a XII-a. De asemenea, îți poți verifica cunoștințele rezolvând câteva modele ale examenului de Bacalaureat la Istorie sau subiecte din sesiunile precedente. Pentru a fi sigur că le-ai rezolvat corect pe toate, profesorii noștri de istorie ți-au pus la dispoziție rezolvările pentru acestea.

Consultă cu încredere „Memorator pentru Istorie: clasa a 10-a” și vei fi mai aproape de rezultatului dorit la teste, examene, concursuri școlare și mai ales, la examenul de Bacalaureat! Vă dorim o lectură plăcută!

Memorator Istorie clasa a 10-a

[3]
Review-urile utilizatorilor
 • 22.10.2018
  Scris de Elev in clasa a 10-a
  Excelent!
 • 05.10.2020
  Scris de Elev in clasa a 12-a
 • 28.09.2020
  Scris de Elev in clasa a 10-a