Referat despre matematicieni celebri

eBook-ul prezintă o parte dintre personalitățile marcante ale matematicii. 

Matematica este considerată limbajul universal, fiind înțeleasă de persoane din toată lumea. Matematica a fost studiată încă din Antichitate, fiind utilă, mai mult sau mai puțin, în toate profesiile și meseriile. Oamenii care au studiat această știință universală, numiți matematicieni, au fost interesați să îi descopere tainele și să îi rezolve problemele. 

În acest material veți găsi un scurt breviar despre câțiva din cei mai celebri matematicieni din toate timpurile, atât despre matematicieni din Antichitate, cât și din Epoca Modernă, precum și despre matematicieni din străinătate sau despre matematicieni români. eBook-ul este structurat sub forma unui referat și te va ajuta să îți îmbogățești cunoștințele de cultură generală. Cu siguranță ai auzit de Teorema lui Pitagora, dar citind acest material vei afla mai multe despre viața acestuia. De asemenea, vei afla detalii despre Euclid, Arhimede sau Thales, Newton, Leibiz, Gauss, Fermat sau Euler.

Totodată, accesând acest matreial vei afla mai multe despre marii matematicieni români, precum: Gheorghe Țițeica, Traian Lalescu, Grigore Moisil, Spiru Haret sau Caius Iacob.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Referat despre matematicieni celebri

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.