Matematică

În categoria „Matematică” vei găsi rezolvările subiectelor de la examenele de Evaluare Națională și de Bacalaureat care s-au dat în sesiunile din perioada 2012-2021.

Profesorii noștri de matematică au conceput aceste materiale pentru ca tu să știi cum să abordezi fiecare cerință și pentru a învăța cum să aplici cunoștințele pe care le-ai acumulat, atât pe parcursul anilor de gimnaziu, cât și de-a lungul liceului, indiferent de profilul pe care l-ai urmat (mate-info, științele naturii, tehnologic, pedagogic).

Matematică | Ghiduri utile

În plus, pagina „Matematică” mai conține și multe alte ghiduri practice pentru liceu care te vor ajuta să înveți sau să recapitulezi materia, pentru a fi cât mai bine pregătit, atât la clasă, cât și la examenul de Bacalaureat.

Acestea sunt câteva dintre ghidurile de matematică pentru liceu pe care le vei găsi în pagina „Matematică”:

Mai mult, profesorii de matematică din cadrul echipei Liceunet au început să publice și ghiduri practice pentru gimnaziu, pentru ca tu să te descurci cât mai bine la examenul de Evaluare Națională.

Acestea sunt câteva dintre ghidurile de matematică pentru gimnaziu pe care le-au publicat profesorii noștri până acum:

Rezolvări corecte

Dacă dorești să rezolvi subiectele de la examenele de Evaluare Națională sau Bacalaureat îți recomandăm să dai propriile răspunsuri și apoi să consulți rezolvările de pe Liceunet.