Aventurile lui Tom Sawyer de Mark Twain

Aventurile lui Tom Sawyer este unul dintre cele mai cunoscute romane pentru copii și adulți deopotrivă, scris de către autorul american Mark Twain și publicat pentru întâia oară în anul 1876. Continuarea romanului o reprezintă „Aventurile lui Huckleberry Finn”, un și mai de succes roman al autorului.

Acțiunea se desfășoară în anul 1840, în orașul St. Petersburg, Missouri, iar în prim-plan se află Tom Sawyer, un băiat orfan care locuiește cu mătușa pe nume Polly, pentru care regulile nu înseamnă nimic și care este mai tot timpul în căutare de noi aventuri. Așa se face că la un moment dat este martorul unei crime care se petrece în cimitir.

Cu ajutorul rezumatului pe care ți-l pune la dispoziție echipa Liceunet vei afla și alte detalii despre peripețiile prin care trece personajul principal, precum și alte informații relevante despre romanul Aventurile lui Tom Sawyer de Mark Twain.

Iată un scurt fragment din textul pe care îl vei găsi accesând acest material:

După acest episod, Tom îl însoțește pe Huckleberry Finn, un băiat vagabond, într-o aventură la cimitirul din oraș. Cei doi intră în cimitir la miezul nopții și încearcă să realizeze un ritual menit să vindece negi. Acolo, însă, descoperă trei jefuitori de morminte: Dr. Robinson, Muff Porter și Injun Joe. Joe îl ucide pe Robinson, după care îl învinuiește pe Porter. Tom și Huck ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Aventurile lui Tom Sawyer de Mark Twain

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.