Unde fugim de acasă?

Unde fugim de acasă? este titlul unui volum care poartă semnătura lui Marin Sorescu și care a fost publicat pentru întâia oară în anul 1967, fiind definit chiar de către autor drept „Aproape teatru, aproape poeme, aproape poveşti”. Într-adevăr, creeze un adevărat amalgam literar, care cuprinde toate genurile și în care suspansul de împletește cu aventura.

Volumul este compus din douăzeci și nouă de capitole și prezintă o călătorie imaginară în jurul lumii. Textul este conceput astfel încât să fie citit cu un ritm și o intonație anume, sporind astfel farmecul lecturii. Menirea acestui volum nu este aceea de a-i îndemna pe micii cititori să fugă de acasă, la propriu, iar acest lucru este evidențiat de către autor chiar în deschiderea volumului: „De-acasă nu fugim niciodată prea departe fiindcă, pe seară, ne întoarcem acasă, unde ne aşteaptă părinţii, jucăriile, colţul pernei pe care îl strângem între degete, somnul şi visele”.

Află mai multe despre volumul Unde fugim de acasă? de Marin Sorescu cu ajutorul eBook-ului pe care ți-l pun la dispoziție profesorii Liceunet.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Unde fugim de acasă?

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.