Marea Unire de la 1918

Toate informațiile despre Marea Unire din 1918 le poți afla cu ajutorul acestui eBook. Acesta este un subiect foarte popular și de o importanță istorică deosebită, în special datorită faptului că în anul, 2018, s-au împlinit 100 de ani de la înfăptuirea unirii - ”Centenarul Marii Uniri”.

Am încercat să concentrăm toate informațiile despre acest subiect de mare interes și am inclus toate materialele pe care le aveam pe această temă.

De aici veți afla mai multe despre evenimentele care au precedat Marea Unire, care au fost pașii și ordinea în care s-au unit provinciile, însemnătatea Marii Adunări Naționale de la Alba Iulie și conținutul rezoluției de la Alba Iulia. Tot de aici veți afla care au fost personalitățile care au avut un rol decisiv, dar și cum s-au desfășurat cronologic evenimentele.

De asemenea, în cadrul acestui eBook vei găsi un referat despre Marea Unire și câte un referat despre Ferdinand I și Regina Maria.

Citiți eBook-ul nostru dacă vreți să cunoașteți în detaliu evenimentul, personalitățile și contribuția acestora la Marea Unire.

Textul Rezoluției de la Alba Iulia
Textul Rezoluției de la Alba Iulia / Domeniul Public

Marea Unire de la 1918

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.