Manual de Istorie pentru clasa a 9-a

Primul an de liceu este întotdeauna mai dificil datorită schimbărilor care au loc: profesori diferiți, colegi diferiți și materii diferite. Dacă studiezi Istoria, cu Manualul de Istorie pentru clasa a IX-a vei reuși să înțelegi mai bine această materie și vei putea chiar să te pregătești pentru concursurile școlare.

Datele istorice sunt prezentate într-un mod simplu, accesibil, astfel încât vei reuși să înveți mai repede și mai eficient.

Lecțiile au fost întocmite de profesori competenți de Istorie care au studiat cu atenție programa, pentru a se asigura că informațiile redactate îți vor fi de folos la clasă. Manualul de Istorie pentru clasa a 9-a îți poate fi folositor la testele și tezele din cadrul orelor de Istorie.

Citește cu încredere manualul dacă vrei să cunoști mai multe despre civilizația sumeriană, civilizația egipteană sau originile civilizației europeane și lumea geto-dacilor. Manualul pentru clasa a 9-a conține toate informațiile de care ai nevoie despre Grecia antică (statul atenian, educația și cultura grecilor), Roma - de la oraș stat la Imperiu, Creștinismul, Imperiul Bizantin, Imperiul Otoman, Formarea popoarelor europene și Renașterea. Lumea arabă și civilizația medievală sunt două teme de interes atăt din punct de vedere educațional cât și cultural.

De asemenea, în lecțiile din manual vei afla mai multe despre marile descoperiri geografice, Statul medieval în spațiul românesc dar și despre Țările Române și statele vecine în Evul Mediu.

Nu uita, manualul de istorie pentru clasa a 9-a poate:

 • să fie o alternativă excelentă a manualului tău de Istorie;
 • să te ajute să obții note mai bune la testele și tezele de Istorie;
 • să fie un ajutor ideal în pregătirea pentru olimpiada de Istorie.

Acceseză manualul de istorie pe care echipa Liceunet ți-l pune la dispoziție și vei găsi toate explicațiile de care ai nevoie pentru a înțelege istoria de clasa a 9-a și pentru a putea obține rezultatele dorite la școală.

Manual de Istorie pentru clasa a 9-a

[7]
Review-urile utilizatorilor
 • 26.08.2017
  Scris de Elev in clasa a 9-a
  Tot ce ain nevoie !Foarte bun site!
 • 12.09.2022
  Scris de Profesor de liceu
 • 19.04.2022
  Scris de Elev in clasa a 9-a
 • 09.04.2022