Lock

Studiu de caz - Contribuții românești la dezvoltarea științei și tehnicii

Lock

În studiul de caz ”Contribuții românești la dezvoltarea științei și tehnicii” profesorii noștri îți vor oferi informații despre cei mai mari cercetători români și realizările lor. Deși nu sunt foarte cunoscute, contribuțiile românești la dezvoltarea științei și tehnicii sunt semnificative, punând bazele și dezvoltând numeroase domenii(anatomie și fiziologie, fizică, chimie, matematică etc) și concepte precum: magnetonul, cibernetica, granulele lui Palade, ecuații integrale etc.

Îți recomandăm să citești mai departe ”Studiu de caz - Contribuții românești la dezvoltarea științei și tehnicii” pentru a descoperi cei mai importanți cercetători români și cum au reușit să revoluționeze domeniile științei și tehnicii. 

Cercetările oamenilor de ştiinţă români se încadrează în contextul dezvoltării tehnicii la nivel mondial și se înscriu pe aceeași linie cu cercetările științifice ale cercetătorilor din întregul mapamond, finalizându-se prin descoperiri şi invenţii deosebit de valoroase care au beneficiat de recunoaşterea lumii ştiinţifice internaţionale.

Spre sfârșitul secolului al XIX-lea a început modernizarea societății românești și implicit a universităților autohtone și a laboratoarelor acestora, ceea ce a făcut posibile cercetările și descoperirile științifice cu care ne mândrim astăzi. Profesorii acestor ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in